Doopdienst Rogier Andes

13 november 2022
12:30 tot 14:00

13 november 2022
12:30 tot 14:00
Locatie
DGP11
De Grote Pekken 11
Veenendaal

Rogier Andes

Rogier heeft een passie om mensen in ontmoeting met Jezus te brengen. Binnen maar vooral ook buiten de kerk! Zijn hart klopt voor de mensen die God nog niet kennen. Het is zijn verlangen dat elke christen vanuit de kracht van de Heilige Geest het evangelie doorgeeft in het leven van alle dag. Als spreker deelt hij dat verlangen met verhalen over hoe God werkt zodra wij beschikbaar zijn en spreekt hij graag over wat de Bijbel ons leert om een volgeling van Jezus te zijn.

Doopdienst

Wat kun je verwachten op zondagmiddag om 12.30 uur?

Wij verlangen ernaar Gods Verhaal, Gods plan te horen, door elk boek van de Bijbel te kennen.
Wij vragen Gods Geest om ons geestelijk te blijven vormen, totdat wij Jezus zien als onze hoogste schat, hoe we ons ook voelen, hoe anderen ons ook behandelen en hoe ons leven ook verloopt.
EDR Zuid is een gemeente die zich richt op een geestelijke gemeenschap, waar falen en genade elkaar ontmoeten. Waar de vele verhalen van jong en oud zich met elkaar verbinden. Wij zijn een kerk van nu en beleven onze samenkomsten op een eigentijdse manier. De muziek is divers, sprekers bemoedigend, sfeer ontspannen en verwachtingsvol. Een samenkomst duurt ongeveer 60 minuten. Dit is ons verhaal waar ruimte is voor jouw verhaal.


Locatie
DGP11
De Grote Pekken 11
Veenendaal