bidden en Vasten

11 tot 13 september
19:30 tot 20:30

11 tot 13 september
19:30 tot 20:30
Locatie
Jeugdruimte

bidden en Vasten

Drie dagen bidden & vasten

Vanaf maandag nemen we de tijd van drie dagen bidden & vasten als gemeente om ons hart te richten op God. De mens zal niet van brood alleen leven, maar van elk woord dat uit de mond van God komt. (Matt. 4:4). We willen ons verootmoedigen en belijden dat we God, Zijn genade en Zijn Geest meer nodig hebben dan ons dagelijkse voedsel. Net als Mozes willen we zeggen: "Als U niet zelf meegaat, laat ons dan niet verder trekken."

 

We willen je aanmoedigen je te onthouden van eten gedurende drie dagen en die (extra) tijd te gebruiken voor gebed. Sommige mensen zullen in het geheel niet eten, en sommigen zullen een maaltijd per dag laten staan. Kijk wat bij je past en wat verantwoord is met betrekking tot je gezondheid. 

Maandag, dinsdag en woensdag avond van 19:30 tot 20:30 uur nemen we een tijd van aanbidding en gebed in de jeugdruimte op de Grote Pekken 11. Het is vrije inloop, dus haak gerust later aan, of stap er eerder tussenuit.

 

Samen zoeken we God en Zijn leiding voor het nieuwe seizoen; we verlangen ernaar Zijn hart te kennen en te wandelen in Zijn plannen.


Locatie
Jeugdruimte