Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Samenkomst Spreker: Carla Veldhuis. Theaterstuk.

februari 16 @ 12:30 - 14:00

Home
Dit theaterstuk toont een indrukwekkend verhaal en voert de kijkers mee in 3 aktes vol met komische en ontroerende scènes, prachtige kostuums en ijzersterke muziek . Theatermaker Carla Veldhuis (bekend van Wandeltheater Dolorosa) schreef Home Run geheel zonder woorden, uitgebeeld in dans en toneel. Het verhaal word gespeeld door een team van 14 personen en duurt 40 minuten. De voorstelling bemoedigd allerlei mensen enorm: jong, oud, gelovig of niet. Door het prachtige kunstkarakter is dit theaterstuk laagdrempelig en zeer geschikt om mensen mee naar toe te nemen. ”

Carla werkt graag zonder woorden; “een beeld zegt meer dan 1000 woorden is haar motto”.

Carla Veldhuis is vooral verhalenverteller. Ze verweeft op een meesterlijke manier concepten van uit Gods hart met herkenbare levensverhalen. Ze houdt ervan in dans en drama verhalen te laten zien vanuit Gods waarde en schoonheid. Carla kwam als tiener zelf tot geloof door een dramastuk, en weet als geen ander de impact van dans en theater die via het hart spreken.

Samen met collega’s Natasja Hoogendijk, en Job van der Wal (www.mightyimpulsemovement.nl) choreografeerden ze Home Run voor het 14 koppige team van jong talent en professionals. De naam Home Run (ren naar huis) vertelt dat ieder is uitgenodigd om thuis te komen bij een hemelse Vader. De voorstelling is geschikt voor zondagdiensten, jeugdavonden, vieringen op scholen, gevangenissen en conferenties. We zijn beschikbaar voor een nieuw seizoen in 2019 met optredens. Met danstheater Home Run helpen we je om de boodschap te verbeelden die je vertelt wil hebben in jouw groep.

Gegevens

Datum:
februari 16
Tijd:
12:30 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Regenboog Zuid
Grote Pekken 11
Veenendaal, Nederland
Website:
regenboogzuid.nl

Gegevens

Datum:
februari 16
Tijd:
12:30 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Regenboog Zuid
Grote Pekken 11
Veenendaal, Nederland
Website:
regenboogzuid.nl