Hulp/ contact

Wil je direct contact en/of diaconale of pastorale hulp aanvragen?

Dat kan!

Voor diaconale hulp, klik hier. Binnen enkele dagen zal iemand van Diaconaat contact met je opnemen om je hulpvraag verder op te nemen.

Voor pastorale hulp, klik hier. Het pastorale team zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om je hulpvraag te bespreken.

Voor overige vragen, klik hier.

U kunt met al uw vragen voor en na de dienst bij het infoput terecht!

Zaalverhuur

Het multifunctionele gebouw aan De Grote Pekken 11 (hierna: DGP 11) wordt door de Stichting Vrienden van kerkgenootschap Evangeliegemeente De Regenboog geëxploiteerd ten behoeve van het kerkgenootschap.

Behalve de diensten en bijeenkomsten van De Regenboog, wordt het gebouw en/of de zalen ook verhuurd aan derden. In het gebouw is onder andere een afdeling van het Christelijk kinderdagverblijf LUNA gevestigd. De zalen kunnen worden verhuurd ten behoeve van bijeenkomsten en concerten.

Route

Vanaf richting Arnhem en Utrecht:

Afslag 23A richting Rhenen. Bij de tweede rotonde rechtsaf, Wageningselaan. Bij het verkeerslicht rechtsaf. Na 100 meter linksaf en u bent op de Grote Pekken.

Vanaf richting Rhenen:
Vanaf Rhenen blijft u de N233 volgen. Onder de spoorbrug door tweede rotonde linksaf Wageningselaan. Bij het eerste verkeerslicht rechtsaf na 100 meter linksaf en u bent op de Grote Pekken.

Met openbaar vervoer:
Plan uw reis via 9292