Jeugdwerk

Ledengroepen » Jeugdwerk

Onze jeugd is niet alleen de kerk van de toekomst, maar ook de kerk van nu!
Daarom vinden wij het belangrijk dat er voor hen een plek is binnen de gemeente. Een plek waar ze gezien en gehoord worden, horen over de liefde van God en kunnen ontdekken wat God in hen persoonlijk heeft gelegd. Tieners worden uitgedaagd om een keus voor Jezus te maken en Hem te volgen als discipel. Ze leren stap voor stap leven met de Heilige Geest.

Activiteiten

Youth Connect 12-14 jaar
Deze avonden draaien om ontmoeting, connectie en met elkaar leren over de liefde van Jezus. We sluiten met een Bijbelse boodschap aan op de leeftijd van deze groep en ze worden hier actief bij betrokken. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor ontmoeting en gezelligheid met wat lekkers! Deze connectavonden zijn één keer in de twee weken op vrijdagavond (in de oneven weken) in de jeugdruimte van de kerk. We kijken naar je uit!

 

Youth Connect 15-17 jaar
Dit zijn toffe en verdiepende avonden waarbij je in een ontspannen en gezellige sfeer leeftijdsgenoten kunt ontmoeten. Het is één keer in de twee weken op zaterdagavond (in de oneven weken). We mogen hiervoor gebruikmaken van een hele mooie locatie, namelijk de ruimte van I.Scream, achter ijssalon Zazu. Be there!

Youth Meets
Voor alle jeugd van 12-17 jaar is er één keer in de twee weken op zaterdagavond (in de even weken) Youth Meets. Dit zijn druk bezochte en gezellige avonden waarbij je leeftijdsgenoten ontmoet en nieuwe vrienden kunt maken. Je mag natuurlijk ook iemand meenemen. We beginnen met gebed, worship en een laagdrempelige boodschap vanuit de Bijbel. Verder is er volop ruimte om te chillen en te connecten. Deze avonden zijn in de jeugdruimte van de kerk. Zien we jou snel?

 

Youth Study 'One Basics'
De studie One Basics is van One in him foundation. Het zijn 34 praktische lessen met vragen. De studie is bedoeld voor tieners van 12 t/m 17 jaar die het verlangen heeft om te gaan wandelen in het bovennatuurlijke leven wat God voor ons heeft. Alle tieners die een keuze voor Jezus hebben gemaakt en verder willen groeien met Hem zijn van harte welkom! De studie wordt thuis gehouden bij Sander en Marinke en is om de week op vrijdagavond (in de oneven weken).

 

Inloop 
Elke woensdagmiddag is er een inloop in de jeugdruimte voor tieners van 12-17 jaar. Kom uit school gezellig even langs om te chillen en leeftijdsgenoten te ontmoeten. Vast onderdeel is ook een korte Bijbelstudie, spontaan ontstaan en geleid door de tieners zelf :)  Wees welkom in de jeugdruimte en neem gerust iemand mee!


Interesse?
Lijkt het je leuk om naar één of meerdere activiteiten te komen? Voel je welkom! Wil je in een bijbehorende whatsappgroep worden toegevoegd? Stuur dan even een appje naar Jan Put of mail naar janput@regenboogzuid.nl. Mail of app ook gerust als je een vraag hebt over het jeugdwerk.

 

Agenda

Zo
25
Aug
Briefing startkamp voor alle jeugdleiders Briefing kamp Leiders startkamp Na afloop dienst EDR Noord
Vr
30
Aug
Startkamp jeugdwerk Jeugd 12-17 Vrijdag 19:00 uur tot zondag 14:00 uur
Startkamp Jeugd 12-17 jaar
Za
31
Aug
Startkamp jeugdwerk Jeugd 12-17 Vrijdag 19:00 uur tot zondag 14:00 uur
Startkamp Jeugd 12-17 jaar
Zo
1
Sep
Startkamp jeugdwerk Jeugd 12-17 Vrijdag 19:00 uur tot zondag 14:00 uur
Startkamp Jeugd 12-17 jaar