Kleine groepen

Een kleine groep biedt bezoekers van onze gemeente een plaats waar ze betrokken zijn bij elkaar en groeien in hun individuele relatie met God.

Binnen de Regenboog Zuid zijn er meerdere kleine groepen. Het streven is om elkaar elke 14 dagen te ontmoeten op een locatie die de groep zelf uitkiest. Iedere kleine groep heeft een eigen cultuur waarin in overleg afspraken worden gemaakt over de invulling van de bijeenkomsten.

Tijdens een bijeenkomst ligt de nadruk op het elkaar ontmoeten. Binnen een kleine groep kun je groeien in je relatie met anderen om zo samen bij te dragen aan de gemeenschap van de Regenboog. Daanraast kun je er natuurlijk ook heerlijk genieten van de zegen om deel te zijn van Zijn familie.

Iedereen die deel uitmaakt van de Regenboog kan aan een kleine groep deelnemen. Sommige kleine groepen hebben nog ruimte voor nieuwe leden. Je kunt dan heel eenvoudig via de knop "Aanmelden" laten weten dat je wilt invoegen. De leiding van een groep zal dit dan goedkeuren of contact met je opnemen.