Info voor jou!

Evangeliegemeente De Regenboog Zuid is een christelijke gemeente. We ontmoeten elkaar en onze gasten in de zondagse samenkomst en bij doordeweekse activiteiten. We geloven dat God van alle mensen houdt! We willen een gemeente zijn waar iedereen welkom is.

Welkom

Op zondag om 12.30 uur komen we samen in ons gebouw aan de Grote Pekken 11 in Veenendaal.  We nodigen je van harte uit een samenkomst te bezoeken. Wat kun je verwachten? Een warm welkom, ontmoeting, muziek, samen zingen en een preek die toepasbaar is op jouw leven.
lees verder

Geloven

Wij geloven dat God zoveel van ons houdt, dat Hij zelfs Zijn Zoon heeft gegeven om de relatie tussen God en mens te herstellen. Zijn liefde voor ons is onbeschrijfelijk. Deze liefde vult ons en die willen we graag delen.

Zijn offer voor ons,  Zijn Zoon Jezus Christus, willen we daarom centraal stellen in onze kleurrijke relaties. De Heilige Geest leidt ons in alle facetten van ons leven en gemeente-zijn.
Kijk ook bij onze visie en missie

Infopunt

Heb je een vraag of wil je contact met iemand in de gemeente? Dan kun je terecht bij het Infopunt. Voor en na de samenkomst zijn de mensen van het Infopunt herkenbaar aan een blauwe polo. Door de week is het Infopunt een mailadres (info@regenboogzuid.nl) waar je alles kunt vragen of melden. De binnenkomende mails worden doorgestuurd naar de juiste personen.

Veel gestelde vragen:

Presentatie zuid april 2019

Lid worden?

Als je na kennismaking met onze gemeente lid wilt worden, kun je je aanmelden bij het Infopunt (info@regenboogzuid.nl)  of je kunt dit formulier invullen. Iemand van het kennismakingsteam zal dan contact met je opnemen voor nadere kennismaking.