Psalm 127:1

“Als de HEER het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers

Als de HEER de stad niet bewaakt, vergeefs doet de wachter zijn ronde.”

Als gemeente mogen we een huisgezin zijn met God als onze Vader. We willen met elkaar aan Gods huis bouwen en Zijn koninkrijk brengen.

Organisatie

Coordinator Zending : Arie en Nieke Baak

Heb je een vraag of wil je contact met iemand in de gemeente? Dan kun je terecht bij het Infopunt. Voormst zijn de mensen van het Infopunt herkenbaar aan een blauwe polo. Door de week is het Infopunt een mailadres info@regenboogzuid.nl waar je alles kunt vragen of melden. De binnenkomende mails worden doorgestuurd naar de juiste personen.

Lid worden: online aanmelden!

Administratie: administratie@regenboogzuid.nl

Secretariaat: Anne van Kruistum, secretariaat@regenboogzuid.nl

Praktische zaken: Sander Bijkerk, sanderbijkerk@gmail.coml

We geloven in dienend leiderschap, en werken zo ook als teams samen.

De gemeente wordt geleid door oudsten, elk in hun door God gegeven verantwoordelijkheid in een bepaald werkveld. Binnen dit geestelijke veld werkt de oudste samen met zijn leidersteam. Het afstemmen en overleggen vindt zowel in groter als in kleiner verband plaats in een dienende houding. Daarnaast zijn de oudsten verantwoordelijk voor de geestelijke koers en de visie voor de gemeente.

Het organisatie team is dienstbaar aan alle andere werkvelden. Zij zorgen ervoor dat de praktische facetten binnen de gemeente goed functioneren.