Word & Worship - Gerard de Groot

24 april 2024
19:30 tot 21:30

Wanneer de heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen en van mij getuigen

24 april 2024
19:30 tot 21:30
Locatie
Regenboog Zuid
De Grote Pekken 11
Veenendaal

Wanneer de heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen en van mij getuigen

Op woensdagavond 24 April komt de volgende Word & Worship er alweer aan. We zijn ontzettend blij dat Gerard de Groot onderwijs gaat geven over de vervulling en gaven van de Heilige Geest en hoe dit werkt in de praktijk van ons dagelijks leven. Er is aansluitend tijd voor bediening en gebed voor vervulling van de Heilige Geest.

 Gerard de Groot is getrouwd met Lydia en is nu, na 25 jaar voorganger te zijn geweest van de Levend Woord Gemeente in Rotterdam, voorzitter van Stichting Heart2Heart (https://heart2heart.nl/). Het is Gerards passie om mensen te helpen God te ervaren in hun dagelijks leven zodat zij volledig in hun bestemming komen.

 Het jaarthema 'hemel op aarde' verwijst naar het gebed wat Jezus ons heeft geleerd en wat Gods verlangen uitdrukt dat het Koninkrijk van de hemel op aarde, en dat het op aarde zal zijn, zoals in de hemel. In het najaar hebben we ons gericht op de 'hemel in ons persoonlijk leven', in de winter zijn we aan de slag gegaan met de hemel brengen in onze relaties en contacten met de mensen om ons heen, en in het voorjaar richten we ons op de Heilige Geest die ons de gaven en kracht geeft om de hemel te brengen op aarde. We strekken ons uit naar onderwijs over de vervulling van de Heilige Geest en de gaven van de Heilige Geest, zoals Jezus belooft in Handelingen 1:8: 'Maar wanneer de heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen en van mij getuigen in…' Veenendaal, Utrecht, Nederland '…en tot aan de uiteinden van de aarde'. Naast onderwijs zal er gelegenheid zijn voor gebed voor vervulling van de Geest. Je bent van harte uitgenodigd om met elkaar meer te ontdekken over de Geest van Jezus.


Locatie
Regenboog Zuid
De Grote Pekken 11
Veenendaal